EU datar produk roundup harga baja FROM MEPS

Jerman nilai dasar wungu, dina bulan Agustus / September, alatan watesan jumlah bahan sadia ti duanana produser Éropa sarta luar negeri. Numutkeun édisi panganyarna tina MEPS Éropa Steel Review, suplai tetep diwatesan, hususna keur produk coated, kalawan kali pangiriman kalungguhan kaluar ka sataun-tungtung na saluareun. Service saham puseur anu ngurangan gancang salaku Jumlah tungtung-pamaké, anu ilaharna bakal nempatkeun bisnis langsung kalayan ngagiling, nu meuli ti distributor guna ngakses baja beuki gancang.

puseur layanan Italia ngalaporkeun suplai tightness. Sanajan kitu, margins maranéhanana neruskeun jadi squeezed. Pikeun momen, konsumén nu horéam mayar leuwih. Sektor distribution boga teuing kapasitas sarta sajumlah stockists anu masih ngajual rada aggressively.

Di Inggris, mayoritas harga produk ngagiling strip maju, bulan ieu, sakumaha produser Éropa buana diangkat jadi dadasar nilai ka offset nu lemah sterling pound. Suppliers ayeuna ngawangkong ngeunaan hiji naékna tambahan. Paling distributor anu nerapkeun ngagiling nambahan, jadi margins anu ditarima. Saham anu low alatan shortfalls suplai. Urang ngadeteksi saeutik kasadiaan ti padagang.

pembeli Belgian nyatakeun yén push pikeun harga luhur teu ngagambarkeun naon pertumbuhan sarupa dina paménta, najan jualan puseur layanan anu alesan alus. buku urutan ngagiling, pikeun kalolobaan produk ngagiling strip, anu pinuh nepi ka Désémber, atawa malah saluareun. Jumlah anu pohara kawates sarta aya Nepi kana pangiriman geus lila kalungguhan kali. Distributor ngalaporkeun yén harga ngagiling luhur teu bisa dilarapkeun kana nilai resale dina sakabeh kasus.

A kurangna ditanggap tina kasadiaan ngarah ka angka basis luhur di Spanyol. puseur layanan anu bersangkutan yen nasabah maranéhanana baris nampa ukur sawaréh kebangkitan ngagiling. Sababaraha pembeli antisipasi yén isu suplai bisa jadi ngumbar ku kuartal kahiji 2017. Teu sahenteuna, sabab impor competitively-dibanderol aya di tawaran ti Jumlah sumber nagara katilu, henteu kapangaruhan ku antidumping ukuran.


waktos pos: Aug-13-2018