Tinggi Precision Quality pangleuleusna ti antara Beusi pipe centrifugal

Pondok Description:

Model NO.  km-c343 Casting Method  Directional Crystallization Application  Machinery Parts Material  Iron Surface Roughness  Ra3.2 Certification  ISO 9001:2000,ISO 9001:2008 2000, ISO 9001 2008 Tolerance  +-0.005mm Heat Treatment  20 Trademark  KM Specification  ISO9001 HS Code  7307110000 Type  Clay Dry Sand Sand Core Type  Sodium Silicate Sand Core Machining  CNC Machining Surface Treatment  Sand Blast Standard  AISI Size  What You Want Surface ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk-dec_01

    produk-dec_03
    Modél NO.  km-c343
    Métode Casting  kristalisasi arah
    aplikasi  mesin Bagian
    material  beusi
    Tamansari Roughness  Ra3.2
    sertipikasi  ISO 9001: 2000, ISO 9001: 2008
    2000, ISO 9001 2008
    kasabaran  + -0.005mm
    Treatment panas  20
    Mérek dagang  KM
    spésifikasi  ISO9001
    Kode HS  7307110000
    ngetik  Liat Keusik garing
    Keusik Core Tipe  Natrium silikat Keusik Core
    Machining  CNC Machining
    Treatment permukaan  keusik blast
    standar  AISI
    ukuran  Naon anu anjeun hoyongkeun
    beungeut  makéna Blasting
    Treatment Galvanized  0.0002mm
    Paket angkutan  Sarat tina Palanggan
    asal  Ningbo Zhejiang Cina

    Harga produksi nyaeta ngan pikeun rujukan, éta gumantung gambar Anjeun. Sagala bagian mesin bisa ngolah ?? ngan lamun ngirimkeun kami dirancang teken. Ngabagéakeun ?? babaturan ti sakuliah kecap pikeun panalungtikan, maka kami bakal méré anjeun? Harga satisfing.

    Ningbo Yinzhou Ke Ming mesin Manufaktur Co., Ltd. mangrupa industri jeung dagang alam bisnis, ngadeg di 1996, nyertakeun ?? 5,000 méter pasagi, anu lokasina di Yinzhou District, Ningbo.We utamana nawarkeun bagian machining, forging bagian, casting bagian , stamping bagian. Hiji hal bisa janji nu parusahaan urang baris nawarkeun produk profésional sarta servece profésional pikeun babaturan ti sakuliah dunya.

    produk-dec_05produk-dec_06produk-dec_07Ningbo Yinzhou Ke Ming mesin Manufaktur Co., Ltd.specializing dina manufaktur tina leungit castings investasi lilin jeung produk rengse dina baja karbon jeung baja alloy low, mangrupakeun supplier of castings investasi kalawan prosés sagelas cai di Cina. Ieu ngawengku 2 fasilitas utama, duanana casting foundry baja jeung pabrik machining CNC nu ngaktipkeun kami keur nyadiakeun duanana castings precision jeung produk réngsé kalawan hiji kapasitas produksina taunan leuwih 10000 ton, jeung produk utamana diékspor ka Eropa, Amerika, Jepang jeung lianna maksud sakuliah dunya.

    keming

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •