Beton Kongrés Bagian cadang kalawan Steel

Pondok Description:

Model NO.  KM-C011 Process  Lost Wax Casting Application  Machinery Parts Surface Preparation  Polishing Machining Tolerance  +/-0.02mm Certification  ISO 9001:2008 Trademark  KM Origin  Ningbo Zhejiang China Casting Method  Thermal Gravity Casting Molding Technics  Pressure Casting Material  Carbon Steel Surface Roughness  Ra1.6 Standard  AISI Size  What You Want Specification  ISO9001 The price of the production is just for reference, it depends your ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk-dec_01

    produk-dec_03
    Modél NO.  KM-C011
    Prosés  Kilang kitu Casting lilin
    aplikasi  mesin Bagian
    Persiapan Surface  Polishing
    Machining kasabaran  +/- 0.02mm
    sertipikasi  ISO 9001: 2008
    Mérek dagang  KM
    asal  Ningbo Zhejiang Cina
    Métode Casting  Effect Gravitasi Casting
    Technics molding  Tekenan Casting
    material  Karbon Steel
    Tamansari Roughness  Ra1.6
    standar  AISI
    ukuran  Naon anu anjeun hoyongkeun
    spésifikasi  ISO9001

    Harga produksi nyaeta ngan pikeun rujukan, éta gumantung gambar Anjeun. Sagala bagian mesin bisa ngolah ?? ngan lamun ngirimkeun kami dirancang teken. Ngabagéakeun ?? babaturan ti sakuliah kecap pikeun panalungtikan, maka kami bakal méré anjeun? Harga satisfing.

    Ningbo Yinzhou Ke Ming mesin Manufaktur Co., Ltd. mangrupa industri jeung dagang alam bisnis, ngadeg di 1996, nyertakeun ?? 5,000 méter pasagi, anu lokasina di Yinzhou District, Ningbo.We utamana nawarkeun bagian machining, forging bagian, casting bagian , stamping bagian. Hiji hal bisa janji nu parusahaan urang baris nawarkeun produk profésional sarta servece profésional pikeun babaturan ti sakuliah dunya.

    produk-dec_05produk-dec_06produk-dec_07Ningbo Yinzhou Ke Ming mesin Manufaktur Co., Ltd.specializing dina manufaktur tina leungit castings investasi lilin jeung produk rengse dina baja karbon jeung baja alloy low, mangrupakeun supplier of castings investasi kalawan prosés sagelas cai di Cina. Ieu ngawengku 2 fasilitas utama, duanana casting foundry baja jeung pabrik machining CNC nu ngaktipkeun kami keur nyadiakeun duanana castings precision jeung produk réngsé kalawan hiji kapasitas produksina taunan leuwih 10000 ton, jeung produk utamana diékspor ka Eropa, Amerika, Jepang jeung lianna maksud sakuliah dunya.

    keming

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •