Tentang Kami

Ningbo Yinzhou Ke Ming mesin Manufaktur Co., Ltd.specializing dina manufaktur tina leungit castings investasi lilin jeung produk rengse dina baja karbon jeung baja alloy low, mangrupakeun supplier of castings investasi kalawan prosés sagelas cai di Cina. Ieu ngawengku 2 fasilitas utama, duanana casting foundry baja jeung pabrik machining CNC nu ngaktipkeun kami keur nyadiakeun duanana castings precision jeung produk réngsé kalawan hiji kapasitas produksina taunan leuwih 10000 ton, jeung produk utamana diékspor ka Eropa, Amerika, Jepang jeung lianna maksud sakuliah dunya.

parusahaan urang aya di kota industri kawentar Yinzhou, Ningbo di Cina. Hal ieu kacida merenah bisa ngahontal kalawan posisi geografis nguntungkeun. parusahaan urang didirikan dina 2002, eta nyertakeun wewengkon total 5000 méter pasagi sarta kiwari boga leuwih ti 50 employees.We boga pabrik modern jeung canggih CNC parabot machining.

produk urang nutupan rupa-rupa industri kaasup karéta & kareta api, mobil & treuk, mesin konstruksi, mesin pertambangan, forklift, mesin pertanian, shipbuilding, mesin petroleum, konstruksi, klep na numput, mesin listrik, hardware, alat-alat listrik jeung saterusna. Kami sanggup ngahasilkeun produk nurutkeun gambar konsumén 'atawa sampel, urang difokuskeun duanana baja karbon jeung baja alloy low. Nepi ka kiwari, leuwih ti 100 bahan baku na 5,000 jinis produk béda geus dimekarkeun sarta dihasilkeun ku kami. Urang wawuh kalayan sagala rupa standar industri, kayaning Cina GB, ASTM Amérika, AISI, DIN Jerman, Perancis NF, JIS Jepang, BS Britania, Australia AS jeung Paguyuban rél karéta Amérika (AAR) jeung standar industri lianna.