BE-FLAT PRODUCT STEEL ÇMIMI Përmbledhje NGA MEPS

Vlerat bazë gjermane u rrit, në gusht / shtator, për shkak të kufizimeve në sasinë e materialit në dispozicion nga të dy prodhuesit evropiane dhe jashtë. Sipas edicionit të fundit të eurodeputetëve Rishikimi çelikut Evropian, furnizimi mbetet i kufizuar, sidomos për produktet e të veshura, me kohë të ofrimit të çojë jashtë në fund të vitit të dhe më gjerë. Service Center rezervat janë reduktimi i shpejtë që të jetë një numër të përdoruesve fundorë, të cilët normalisht do të ambjent biznesi direkte me mulli, duke blerë nga shpërndarësit në mënyrë për të hyrë çeliku më shpejt.

Qendrat e shërbimit të përkthimit raportoni furnizimit ngushtësi. Megjithatë, kufijtë e tyre vazhdojnë të jenë të shtrydhur. Për momentin, konsumatorët janë të gatshëm të paguajnë më shumë. Sektori i shpërndarjes ka shumë kapacitet dhe një numër i stockists janë ende të shitur mjaft agresive.

Në Mbretërinë e Bashkuar, pjesa më e madhe e çmimeve të produkteve mulli rrip avancuar, këtë muaj, si prodhuesit kontinentale evropiane ngriti vlerat bazë në të kompensuar sprovuar dobët paund. Furnizuesit tani po flasim për një rritje shtesë. Shumica e shpërndarësit janë aplikuar rritjet mulli, kështu që kufijtë janë të pranueshme. Stoqet janë të ulëta për shkak të mungesave të furnizimit. Ne zbuluar pak disponueshmërinë nga tregtarët.

blerësit belg deklaroi se shtytje për çmime më të larta nuk pasqyron ndonjë rritje të ngjashme në kërkesë, edhe pse shitjet Qendra e Shërbimit janë të arsyeshme të mirë. libra rendit Mill, për shumicën e produkteve mulli strip, janë plot deri në dhjetor, apo edhe më gjerë. Sasitë janë shumë të kufizuara dhe ka vonesa në ofrimin e tashmë të gjatë kohë të çojë. Shpërndarësit raportojnë se çmimet më të larta mulli nuk mund të aplikohet në vlerat rishitje në të gjitha rastet.

Një mungesa e perceptuar e disponueshmërisë çoi në numra të lartë bazë në Spanjë. qendrat e shërbimeve janë të shqetësuar se klientët e tyre vetëm pjesërisht do të pranojë rritjen mulli. Disa blerës parashikojnë se çështjet e furnizimit mund të zgjidhet deri në tremujorin e parë 2017. Jo pak, sepse importet konkuruese me çmim janë në ofertë nga një numër burimesh të vendeve të treta, të mos ndikohen nga antidumping masa.


Ora Post: Aug-13-2018