• 1 (11)

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Manufacturing Co., Ltd. e specializuar në prodhimin e derdhjeve të investimit të dyllit të humbur dhe produkteve të gatshme në çelik karboni dhe çeliku me aliazh të ulët, është një furnizues i derdhjeve investuese me proces xhami uji në Kinë.

Kompania jonë ndodhet në qytetin e famshëm industrial Yinzhou, Ningbo në Kinë.Është shumë i përshtatshëm për t'u arritur me një pozicion gjeografik të favorshëm.Kompania jonë është themeluar në vitin 2002, ajo mbulon një sipërfaqe totale prej 5000 metrash katrorë dhe tani ka më shumë se 50 punonjës. Ne kemi fabrikën moderne dhe pajisjet e avancuara të përpunimit CNC.

Qendra e përpunimit

Ai përbëhet nga 2 objekte kryesore, si shkritoret e derdhjes së çelikut dhe fabrika e përpunimit CNC, të cilat na mundësojnë furnizimin me derdhje precize dhe produkte të gatshme me një kapacitet prodhimi vjetor prej mbi 10000 tonë, dhe produktet eksportohen kryesisht në Evropë, Amerikë, Japoni dhe të tjera. destinacione në mbarë botën.

shikoni më shumë
  • tesew
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6