РЕШЕНИЈА

нашите решенија

Услуги прилагодени за вашиот бизнис

eae1a222

OEM / ODM

Ако ти ...

1. Дали во потрага за производителите OEM / ODM во оваа индустрија.

2. Треба некој кој може да произведе она што го сакате и имаат сопствен дизајн печатени на вашите спецификации.

Тогаш нашата услуга OEM / ODM е за вас!

57dd7dee

Пример за нарачка

Ако ти…

1. Сакате да купите примерок цел во прв план.

2. Набавка на целосна цел по потврдување на квалитетот на производот.

Тогаш нашата Пример услуга за нарачка е за вас!

Пример за нарачка  >

af407a17

фабрика турнеја

Ако ти...

1. Би сакал повеќе информации за нашата компанија.

2. Дали би сакале да ја посетите Кина и се заинтересирани да работат со нас.

Тогаш нашата фабрика турнеја услуга е за вас!

Дознај повеќе   >