FLAT ПРОИЗВОД ЕУ STEEL ЦЕНА ROUNDUP членови на Европскиот парламент

Германски основните вредности се зголеми, во август / септември, поради ограничувања на износот на материјалот достапен од двете европски и странски производители. Според последното издание на Европскиот парламент Европскиот челик преглед, снабдување останува ограничена, особено за обложени производи, со испорака доведе пати до крајот на оваа година и пошироко. акции сервисен центар се намалува брзо како што голем број на крајни корисници, кои нормално ќе се одржи директни бизнис со мелница, се купуваат од дистрибутери со цел побрзо да пристапите челик.

Италијански центри за услуги пријавите снабдување затегнатоста. Сепак, нивните маргини продолжат да се исцеди. Во моментов, корисниците се подготвени да платат повеќе. дистрибутивниот сектор има премногу капацитет и голем број на stockists се уште се продаваат доста агресивно.

Во Велика Британија, поголемиот дел од цените на лента мелница производ напредни, овој месец, како континентални европски производители укинати основните вредности за да се надомести послаба фунтата стерлинг. Добавувачи сега се зборува на дополнителен пораст. Повеќето дистрибутери аплицирате зголемува мелница, па маргините се прифатливи. Акции се ниски поради недостатоци на снабдување. Откриваме мала достапност од трговците.

Белгискиот купувачи изјави дека мотив за повисоки цени не ги одразуваат секој сличен раст на побарувачката, иако продажбата сервисен центар се разумно добро. Мелница за книги, за повеќето лента мелнички производи, се полни до декември, или дури и пошироко. Количини се многу ограничени и се чека на веќе долго испорака доведе пати. Дистрибутери известуваат дека повисоките цени мелница не може да се примени за препродажба вредности во сите случаи.

Забележаниот недостаток на достапноста доведе до повисоки основа броеви во Шпанија. центри за услуги се загрижени дека нивните клиенти само делумно да го прифати пораст мелница. Некои купувачи се предвиди дека прашањата на понудата може да се реши со првиот квартал 2017 година не и најмалку важно, бидејќи конкурентни цени увозот се нудат од голем број на извори на трета земја, не се погодени од антидампинг мерки.


Време на мислењето: Aug-13-2018