За нас

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Manufacturing Co., Ltd.специјализирана за производство на изгубени восочни инвестициски одлеаноци и готови производи од јаглероден челик и нисколегиран челик, е снабдувач на инвестициски одлеаноци со процес на водено стакло во Кина.Се состои од 2 главни капацитети, и леарница за леење челик и фабрика за CNC обработка кои ни овозможуваат да снабдуваме и прецизни одлеаноци и готови производи со годишен производствен капацитет од над 10000 тони, а производите главно се извезуваат во Европа, Америка, Јапонија и други. дестинации низ светот.

Нашата компанија се наоѓа во познатиот индустриски град Јинжу, Нингбо во Кина.Многу е погодно да се постигне со поволна географска положба.Нашата компанија е основана во 2002 година, зафаќа вкупна површина од 5000 квадратни метри и сега има повеќе од 50 вработени. Имаме модерна фабрика и напредна CNC опрема за обработка.

Нашите производи покриваат широк спектар на индустрии, вклучувајќи воз и железница, автомобили и камиони, градежни машини, рударски машини, виљушкар, земјоделски машини, бродоградба, нафтени машини, градежништво, вентили и пумпи, електрични машини, хардвер, енергетска опрема и така натаму.Ние сме способни да произведуваме производи според цртежите или примероците на клиентите, се фокусираме и на јаглероден челик и на нисколегиран челик.До денес, повеќе од 100 суровини и 5.000 видови различни производи се развиени и произведени од нас.Запознаени сме со различните индустриски стандарди, како што се кинески GB, американски ASTM, AISI, германски DIN, француски NF, јапонски JIS, британски BS, австралиски AS и Здружение на американски железници (AAR) и други индустриски стандарди.