• 1 (11)

Ningbo Yinzhou Ke Минг Машини Производство копродукции, Ltd.specializing во производството на изгубени инвестиции одлеаноци восок и готови производи во јаглероден челик и ниска легиран челик, е снабдувач на инвестиции одлеаноци со процесот на вода стакло во Кина.

Нашата компанија се наоѓа во познатиот индустриски град Yinzhou, Ningbo во Кина. Тоа е многу погодно да се постигне со поволна географска положба. Нашата компанија е основана во 2002 година, таа зафаќа вкупна површина од 5000 квадратни метри, а сега има повеќе од 50 employees.We имаат модерна фабрика и напредни машинска опрема ЦПУ.

Обработувам центар

Се состои од 2 големи објекти, и челик леење леење и обработка на CNC фабрика која ни овозможи да се обезбеди и прецизност одлеаноци и готови производи, со годишен производствен капацитет од над 10.000 тони, како и производи се главно се извезуваат во Европа, Америка, Јапонија и други дестинации во целиот свет.

Гледај Повеќе
  • tesew
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6