EU FLAT PRODUCT Roundup rega STEEL saka MEPS

German nilai basis wungu, ing Agustus / September, amarga watesan ing jumlah materi kasedhiya saka loro prodhusèn Eropah lan jaban rangkah. Miturut edition paling anyar saka MEPS Eropah Steel Review, sumber tetep diwatesi, utamané kanggo produk ditutupi, karo kaping layang timbal metu taun-mburi lan ngluwihi. Service saham tengah sing ngurangi cepet sawetara mburi-kedhaftar, sing biasane bakal nyeleh bisnis langsung karo pabrik, sing tuku saka distributor kanggo ngakses baja luwih cepet.

pusat layanan Italia laporan sumber tightness. Nanging, bathi sing terus squeezed. Kanggo wayahe, pelanggan sing wegah mbayar luwih. Sektor distribusi wis kakehan kapasitas lan sawetara stockists sing isih sade cukup gumregah.

Ing UK, mayoritas prices produk pabrik Strip majeng, sasi iki, minangka prodhusèn Eropah Continental ngusulke basis angka kanggo nutup kerugian ora pati roso sterling pound. Suppliers sing saiki ngomong saka munggah tambahan. Paling distributor sing nglamar pabrik mundhak, supaya bathi sing ditrima. Saham sing kurang amarga shortfalls sumber. We ndeteksi sethitik kasedhiyan saka pedagang.

panuku Belgian nyatakake push kanggo prices luwih ora nggambarake sembarang wutah padha ing dikarepake, sanajan sales pusat layanan sing akal apik. buku supaya Mill, kanggo paling produk pabrik Strip, kebak kanggo Desember, utawa malah ngluwihi. Jumlah banget winates lan ana telat ing layang wis dawa timbal kaping. Distributors laporan sing prices pabrik luwih ora bisa Applied kanggo angka adol meneh ing kasus.

A lack wikan kasedhiyan mimpin kanggo nomer basis luwih ing Spanyol. pusat layanan ngangap sing pelanggan sing bakal nampa mung sebagian munggah pabrik. Sawetara para panuku antisipasi yen masalah sumber bisa mantun dening waktu pisanan 2017. Paling ora, amarga impor kompetitif-diregani ing tawaran saka sawetara sumber negara katelu, ora kena pengaruh dening antidumping ngukur.


wektu Post: Aug-13-2018