China Pabrik Metal Machining Casting

Short Description:

Model NO.  km-c072 Process  Lost Wax Casting Application  Machinery Parts Surface Preparation  Polishing Machining Tolerance  +/-0.02mm Certification  ISO 9001:2008 Tolerance  +-0.005mm Heat Treatment  20 Trademark  KM Specification  ISO9001 Casting Method  Thermal Gravity Casting Molding Technics  Pressure Casting Material  Carbon Steel Surface Roughness  Ra1.6 Standard  AISI Size  What You Want Surface Treatment  Shot Blasting Galvanized Treatment ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk-dec_01

    produk-dec_03
    Model NO.  km-c072
    Proses  Lost Casting Wax
    aplikasi  Machinery Parts
    Preparation lumahing  Polishing
    Machining Toleransi  +/- 0.02mm
    Certification  ISO 9001: 2008
    toleransi  + -0.005mm
    perawatan panas  20
    Trademark  KM
    Keterangan  ISO9001
    Cara Casting  Thermal Gravitasi Casting
    Technics Molding  meksa Casting
    Material  Carbon Steel
    Lumahing roughness  Ra1.6
    Standard  AISI
    Size  Karepmu opo
    perawatan lumahing  dijupuk blasting
    perawatan galvanized  0.0002mm
    Paket Transport  Syarat Customer
    asal  Ningbo Zhejiang China

    Rega produksi namung kanggo referensi, iku gumantung drawing. Sembarang mesin bagean kita bisa proses ?? mung yen sampeyan ngirim kita dirancang teken. Welcome ?? kanca saka sak tembung kanggo priksaan, kita bakal menehi? Rega satisfing.

    Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Co., Ltd. iku dadi pusat dagang alam bisnis, diadegaké ing taun 1996, isine ?? 5,000 meter, dumunung ing Yinzhou District, Ningbo.We utamané kurban part mesin, forging part, casting part , stamping part. Siji bab kita bisa janji sing kita perusahaan bakal kurban produk profesional lan servece profesional kanggo kanca-kanca saka kabeh ndonya.

    produk-dec_05produk-dec_06produk-dec_07Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Co., Ltd.specializing ing Manufaktur saka ilang Manganese investasi lilin lan produk rampung ing baja karbon lan logam campuran baja kurang, punika Supplier saka Manganese investasi karo proses kaca banyu ing China. Iku kasusun saka 2 fasilitas utama, loro casting pengecoran baja lan pabrik mesin CNC kang ngaktifake kita sumber loro Manganese tliti lan produk karo kapasitas produksi taunan saka liwat 10000 ton, lan produk sing utamané diekspor kanggo Eropah, Amerika, Jepang lan liyane tujuan sak donya.

    keming

  • Previous:
  • Next:

  •