Babagan awake dhewe

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Co., Ltd.spesialisasine ing Manufaktur saka ilang Manganese investasi lilin lan produk rampung ing baja karbon lan logam campuran baja kurang, punika Supplier saka Manganese investasi karo proses kaca banyu ing China. Iku kasusun saka 2 fasilitas utama, loro casting pengecoran baja lan pabrik mesin CNC kang ngaktifake kita sumber loro Manganese tliti lan produk karo kapasitas produksi taunan saka liwat 10000 ton, lan produk sing utamané diekspor kanggo Eropah, Amerika, Jepang lan liyane tujuan sak donya.

Our company dumunung ing kutha industri misuwur Yinzhou, Ningbo ing China. Iku banget trep kanggo ngrambah karo posisi geografis mupangati. Our company iki diadegaké ing taun 2002, kalebu area total 5000 meter persegi lan saiki wis luwih saka 50 employees.We duwe pabrik modern lan maju CNC peralatan mesin.

produk kita nutupi sawetara saka sudhut industri kalebu Sepur & railway, automobile & truk, mesin construction, mesin mining, forklift, mesin tetanèn, damel kapal, mesin Petroleum, construction, tutup lan Pumps, mesin listrik, hardware, peralatan daya lan ing. Kita saged kanggo ngasilaké produk miturut gambar pelanggan 'utawa conto, kita fokus ing loro baja karbon lan logam campuran baja kurang. Nganti dina iki, luwih saka 100 bahan mentahan lan 5,000 jinis produk beda wis dikembangaké lan diprodhuksi dening kita. We sing menowo karo macem-macem standar industri, kayata Cina GB, ASTM Amérika, AISI, DIN Jerman, Perancis NF, JIS Japanese, BS Inggris, Australia AS lan Association Perkeretaapian Amérika (AAR) lan standar industri.