• 1 (11)

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Co., Ltd.specializing ing Manufaktur saka ilang Manganese investasi lilin lan produk rampung ing baja karbon lan logam campuran baja kurang, punika Supplier saka Manganese investasi karo proses kaca banyu ing China.

Our company dumunung ing kutha industri misuwur Yinzhou, Ningbo ing China. Iku banget trep kanggo ngrambah karo posisi geografis mupangati. Our company iki diadegaké ing taun 2002, kalebu area total 5000 meter persegi lan saiki wis luwih saka 50 employees.We duwe pabrik modern lan maju CNC peralatan mesin.

mesin Center

Iku kasusun saka 2 fasilitas utama, loro casting pengecoran baja lan pabrik mesin CNC kang ngaktifake kita sumber loro Manganese tliti lan produk karo kapasitas produksi taunan saka liwat 10000 ton, lan produk sing utamané diekspor kanggo Eropah, Amerika, Jepang lan liyane tujuan sak donya.

ndeleng liyane
  • tesew
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6